четвъртък, 6 октомври 2011 г.

Прекратяване

Често прекратяването на една връзка предизвиква силно болезнени преживявания. Има хора, за които справянето с тях изисква дълъг период, понякога продължаващ с години. Предъвкват случилото се, търсят обяснения, изпитват съмнения и се терзаят от чувства, нарушаващи или направо разрушаващи живота им. Да, има смисъл в това да намерим причините за раздялата, но само и единствено тогава, когато те биха помогнали за собственото ни емоционално възстановяване и личностно израстване, защото – в една връзка са двама и всеки носи отговорност за качеството и съдържанието на тази връзка.
И все пак – ето няколко съвета към хората, преживели тежка раздяла, но пък желаещи да продължат напред, освободени от измъчващите ги преживявания –

1. Спрете да се питате защо преди той/тя ви е обичал, а сега не.
2. Продължете с ежедневните си занимания.
3. Не си позволявайте да ви завладее мисълта, че вие лично сте се провалили – напълно, щом връзката е приключила.
4. Дайте си време, дори си го определете, в което да „изкарате” гнева и болката си, защото ако не го направите, те ще ви разядат отвътре.
5. Откажете се от опитите да го/я убеждавате, че прави грешка, като ви оставя, че вие сте правилната жена/мъж за него/нея. Така при вас единствено би го върнала нуждата му/й от вас, но не и заради самия/самата вас.
6. Не правете от бившия/бившата олицетворение на лошото и злото, защото ако е така, какво тогава ви е накарало да сте с подобно изчадие и защо страдате, че се разделяте.
7. Говорете за чувствата си с близки за вас хора, но не прекалявайте, защото ако в началото получавате съчувствие, по-късно може да предизвикате досада.
8. През този период направете необходимото, за да се поглезите, приласкаете и правете всичко онова, което не сте могли, докато сте били заедно.
9. И накрая – дръжте се така, както бихте искали да се чувствате. Вярвайте, че ако известно време си повтаряте добри мисли за вас, те ще станат реални и ще се проявят и в поведението ви, и в отношението към вас самите.

65 коментара:

hotel Batihan каза...

много полезна информация и съвети, благодарим Ви, поздрави и до скоро

почивка в тайланд каза...

На думи звучи доста лесно, но е трудно да преживееш раздяла след дълга връзка. Приятеля ми реши да се разделим след 5 години. За мен това е много време, не го обвинявам, не го мразя, защото той беше смелия, който тегли чертата. Връзката ни беше изчерпана, а ние твърде променени, но е много трудно да кажеш край след толкова дълго време. Все още ми липсва...

Анонимен каза...

Трябва и статия за другата "страна на медала"...Преди години аз прекратих почти десет годишна връзка и все още не мога да си го простя. Раздялата може да е еднакво тежка и за двете страни.

доставка на алкохол каза...

Раздялата не е лесна, но пък аз познавам доста двойки, които се събират след месеци, дори година и са по-щастливи от преди...

море в турция каза...

Наистина е трудно да прекратиш дълга връзка дори и ако негативните чувства са повече от положителните. Имала съм сравнително не чак толкова дълга връзка, по-малко от година, но бях толкова заслепена и влюбена, че когато той ми каза, че между нас не върви бях шокирана. Изпълних се с омраза. Той замина да работи и живее в чужбина и като чели го бях забравила. Но след време излезе фейсбук и случайно го намерих, в мен пламнаха стари чувства. Но след известно писане помежду ни разбрах, че той не е човека. Просто не сме един за друг, била съм заслепена от някакъв идеал, който съм се опитвала да наложа върху неговата личност. И си дадох сметка, че той е постъпил много правилно като прекрати нашата връзка. Чак тогава така да се каже "го пуснах да си отиде" от сърцето ми.

доставка на алкохол каза...

Прекратяването на дълга връзка е особено болезнено, поне за мен. Веднъж ми се е случвало и знаеш какво е добре да правиш или не като да се питаш защо така стана, но е трудно да го направиш наистина...

Анонимен каза...

Да разбереш,че нещото за което толкова си се борил и си го желал е може би безвъзвратно отминало,да знаеш, че си допуснал грешки,да се обвиняваш непрекъснато е страшно терзание.Особено когато се е намесил и трети човек и ти имаш вината това да стане.Да продължаваш обаче, да се надяваш, да тръпнеш в очакване, да правиш опити връзката да се поднови и то цяла година е вече нещо наистина смазващо.И да виждаш,че всъщност нещата май не се получават, а толкова да искаш този човек.И да го виждаш всеки ден, работейки на едно и също място.Бих казал,че наистина е ужасно...............

рокля каза...

Статията е много добре написана и съветите, които давате са идеалните.Определено през този период трябва да направим необходимото, за да се поглезим, и да направим всичко онова, което не сме могли, докато сте били заедно.По една или друга причина, той не е е искал, не сте имали нужното време и така.За жалост когато настъпи една раздяла, в повечето случаи едната страна е страдаща.Но тя страда по скоро от това, че е допуснала някой който да й ги стори, а не заради самата раздяла.Човек има много качества, но две от тях- гордост и достойнство играят важна роля в процеса на забрава.Просто трябва да се усмихнем и да продължим.Да си извадим поука, без да човъркаме , защо , как, кой.

нова година Лондон каза...

Прекратяването на каквото и да е винаги е тежко, особено щом става дума за една дълга връзка.

интернет супермаркет каза...

Съгласна съм, че трябва да спрем сами да се самонавиваме за случилото се а просто да продължим на пред , тези неща като "Дайте си време, дори си го определете, в което да „изкарате” гнева и болката си, защото ако не го направите, те ще ви разядат отвътре.5. Откажете се от опитите да го/я убеждавате, че прави грешка, като ви оставя, че вие сте правилната жена/мъж за него/нея. Така при вас единствено би го върнала нуждата му/й от вас, но не и заради самия/самата вас.
6. Не правете от бившия/бившата олицетворение на лошото и злото, защото ако е така, какво тогава ви е накарало да сте с подобно изчадие и защо страдате, че се разделяте."са много важни, особено да не превърнем всичко към омраза и злоба, това е ужасно.Хубава статия.

екскурзия египет каза...

Много полезна статия и само човек,който е бил в това положение може би ще разбере точките.На мен лично ми харесват тези трите " Не си позволявайте да ви завладее мисълта, че вие лично сте се провалили – напълно, щом връзката е приключила.4. Дайте си време, дори си го определете, в което да „изкарате” гнева и болката си, защото ако не го направите, те ще ви разядат отвътре.5. Откажете се от опитите да го/я убеждавате, че прави грешка, като ви оставя, че вие сте правилната жена/мъж за него/нея. Така при вас единствено би го върнала нуждата му/й от вас, но не и заради самия/самата вас." каквото било било, живота продължава и трябва да се гледа на положителната страна на нещата.Просто така е трябвало да се случи.

екскурзии Португалия каза...

Да, може би понякога наистина има смисъл в това да намерим причините за раздялата, но само и единствено тогава, когато те биха помогнали за собственото ни емоционално възстановяване и личностно израстване.Все пак който търси намира и можем да се хванем за съвсем малка незначителна клечка. В една връзка са двама и всеки носи отговорност за качеството и съдържанието на тази връзка.Напълно съм съгласна с това твое изказване. Съветите които даваш са интересни и може би са породени от собствен опит, благодарим за тях, доста са добри.

доставка на препарати каза...

Много хубава статия, радвам се че попаднах на нея сега." Говорете за чувствата си с близки за вас хора, но не прекалявайте, защото ако в началото получавате съчувствие, по-късно може да предизвикате досада.8. През този период направете необходимото, за да се поглезите, приласкаете и правете всичко онова, което не сте могли, докато сте били заедно.9. И накрая – дръжте се така, както бихте искали да се чувствате. " за тези неща съм напълно съгласна, и много добре кратко ясно и точно са наистини, все пак живота си продължава и ще намерим щастие с друг.

лятна занималня каза...

Честно казано отдавна не си задавам въпроса защо ме е обичал преди, а вече не. Но си остава въпроса кога точно нещата започнаха да се влошават? Връщам лентата назад и не мога да намеря конкретен момент... може би рутината убива една връзка... Но съветите, които са изброени са много добри. само дето в началото ти е трудно да спреш да мислиш за причината, трудно е да приемеш, че си сам от днес. Въпреки, че нещата не са вървели и е настъпил момента за окончателна раздяла е трудно да приемеш, че този човек няма да е повече до теб. Трудно е и да спреш да си задаваш въпроса какво трябваше или не трябваше да направя, за да не се стига до тук.. Но е важно първите дни да не се чувате изобщо, така по-лесно човек приема новото положение.

Lisa Barry каза...

Казвам се Лиза Бари, искам да засвидетелствам пред широката общественост как връзката ми беше възстановена от великия заклинател, който някога съм имал предвид, наречен д-р Огунделе, след като д-р Огунделе заклина да върне съпруга ми в рамките на 24 часа бившия ми -съпругът ми се обади и поиска моята прошка. Сега отново сме щастливи заедно като любовници и семейство. Всичко благодарение на д-р Огунделе, който направи любовна магия за мен, за да се върне съпругът ми у дома. Ще продължа да споделям това, докато всички видят моето свидетелство, защото този човек е мощен и истински. Можете да се свържете с д-р Ogundele на Viber или WhatsApp Chat: +27638836445.

Mike Travis каза...

Аз съм Майк Травис, искам да споделя новината за това как бракът ми беше възстановен от великия заклинател на име Д-р Огунделе, след неговото заклинание, направено 24 часа по-късно, жена ми ме извика по телефона с молба за прошка и това чудо се случи точно след 24 часа след работата на д-р Огунделе. Съпругата ми се прибра у дома благодарение на д-р Ogundele за добрата му работа, ето съвет към всеки, който чете това сега, ако имате някакъв проблем, съветвам ви да се свържете с д-р Ogundele на неговия WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. имейл: ogundeletempleofsolution(at)gmail.com. Той има всички решения на всеки проблем.

Unknown каза...

Казвам се Скайлар Бъд. Позволете ми бързо да ви информирам тук, че д-р Огунделе, чийто WhatsApp или Viber Chat Number е: (+27638836445) е страхотен и мощен заклинател, който някога съм познавал, има съмнение за него, заклинанието му е 100% гарантирано. След като се свържете с него, връзката ви ще бъде осигурена, той има силата да върне обратно любовниците, брачните проблеми и всякакъв вид човешки проблеми или болести. Веднъж бях изхвърлен от съпруга си от над 21 години, търсих помощ навсякъде, където никой не можеше да помогне, миналата седмица намерих номера на WhatsApp на д-р Огунделе. Веднага се свързах с него и съпругът ми, който ме заряза за друга дама, се върна при мен в рамките на 24 часа. Днес ви казвам, че д-р Огунделе е мощен и свръхчовек.

Edith Wood каза...

Казвам се Едит Ууд, искам да разкажа на всички за д-р Огунделе, велик човек, който върна съпруга ми за мен със своите сили в рамките на 24 часа, какъв мощен заклинател, ако имате нужда от помощ по някакъв начин. Съветвам ви да се свържете с него чрез WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Поща: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Той има силата да реши всеки проблем, връзка, любов или някаква болест. Толкова супер и истински той върна съпруга ми, който ме напусна преди 9 години със своята магия.

Chris Foy каза...

СТРАХОТНА НОВИНА:
ИМЕТО МИ Е КРИС ФОЙ, ТОЛКОВА СЧАСТЛИВАМ, ЧЕ МОЯТА СЪПРУГА МИ СЕ ВРЪЩА ТЯ СЕГА ОБИЧА И САМА МЕ УВАЖАВА. НИЩО Я ПИТАМ, ЧЕ ТОЙ ПРАВИ. ВСИЧКО БЛАГОДАРЯ НА Д-Р ОГУНДЕЛЕ, ГОЛЯМИЯТ МАГАЗИН ТОЗИ ЧОВЕК Е НАЙ-ДОБРИЯТ И ПРАВИЛЕН НАПРЕД МАЛОГОЛИВ КАСТЪР, КОЙТО ВИ КАЗВА ИСТИНАТА И ЩЕ ПОЛУЧИТЕ РЕЗУЛТАТ ПОД 24 ЧАСА, МОЩЕН Е Д-Р ОГУНДЕЛЕ Е МНОГО ДОСТОЯНЕН ЧОВЕК, КАЗВАХ му, ВИНАГИ ЩЕ СПОДЕЛЯ МОЯТЕ СВИДЕТЕЛСТВА, ЗАЩО ТОВА СПОДЕЛЯМ ТУК. АКО ВАС СЕ НУЖДАЕТЕ ОТ ВАШАТА ЛЮБОВ, ИЛИ ИМАТЕ ЛИЧНИ ЖИВОТНИ ПРОБЛЕМИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДР. OGUNDELE НА ЧАТ ЧАЙНО ИЛИ VIBER: +27638836445. Имейл: OGUNDELETEMPLEOFSOLUTION(AT)GMAIL.COM

Susan Mile каза...

СВЪРЖЕТЕ СЕ ДР. САКА ЗА МОЩЕН МАГАЗИН, ЗА ДА ВИ ПОМОГНЕТЕ ДА ВЪРНЕТЕ ВАШИЯТ ЛЮБОВНИК ВЪЗМОЖНОСТ КАК ДОЛГО СЕ РАЗКРИХТЕ ИЛИ КОЙТО МОЖЕ ДА БЪДЕ СЕГА, Д-Р САКА ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ ДА ВИ ВЪРНЕТЕ В рамките на 24 часа, ТОЙ КАТО МИ ПОМОГНЕ, ТОВА МЪЖЪТ Е ПРЕМНО МОЩЕН И ЧЕСТЕН КОНТАКТ Д-р SAKA на WhatsApp или Viber Chat: +27634201775 и имейл: sakasolutiontemple@gmail.com. Казвам се Сюзън Майл, споделям свидетелството си, този човек е истински и мощен.

Kevin Silva каза...

Работи! Казвам се Кевин Силва. Бившата ми съпруга ме блокира на всяка платформа. И се свързах с д-р Сака за помощ, 24 часа след като д-р Сака направи заклинанието си, съпругата ми ме отблокира! Този човек е честен, истински и мощен! Свържете се с Dr.Saka за помощ сега, споделям свидетелството си ... Съпругата ми се върна с мен и сме щастливи заедно. Свържете се с д-р Сака на неговия WhatsApp или Viber Chat: +27634201775. На неговия имейл: sakasolutiontemple@gmail.com.

Anna Johan каза...

Казвам се Анна Йохан:
Искам да благодаря на д-р Сака за добре свършената работа, след като той ми помогна да се сдобря със съпруга си след 11 години раздяла, съпругът ми ме остави за друга жена и аз страдах само с двете си деца, никога не вярвах в духовността, но поради любовта, която изпитвам към съпруга си, се свързах с д-р Сака за помощ, веднага той започна да работи за мен. След 24 часа съпругът ми се върна у дома при мен. Каква страхотна изненада, всичко благодарение на Dr.Saka. Този мъж е истински и мощен. Ако преживявате трудности във връзката или брака си, свържете се с Dr.Saka в неговия WhatsApp и Viber Chat: (+27634201775). Свържете се с него, ако имате някакъв проблем, уверявам ви, че ще се усмихнете и ще си върнете щастието точно като мен.

Unknown каза...

Аз съм Теси Райс от Ню Йорк, споделям историята си от живота тук, съпругът ми ме остави с 2 деца в продължение на 11 години, след като търсех помощ навсякъде, никой не можеше да ми помогне да го върна, видях реклама за д-р Огунделе, заклинател на заклинания , Свързах се с д-р Огунделе, след направата на заклинание, 24 часа по-късно съпругът ми се върна, този човек е много мощен. Ако имате нужда от помощ по отношение на връзката, семейството или болестта, свържете се с д-р Ogundele на WhatsApp / Viber: (+27638836445).

Sara Phil каза...

ИСТИНСКИ ЖИВОТЕН ОПИТ.
Казвам се Сара Фил, бях разделена от съпруга си в продължение на 9 години и търсих помощ навсякъде, за да го върна, миналата седмица открих контакта на заклинателя, наречен д-р Огунделе. Този човек е мощен и честен човек, заклинанията му са безвредни и много активни, когато се свързах с него за помощ след 24 часа работа, съпругът ми се върна вкъщи с молба да му простя след 9 години развод, с който съпругът ми се върна помощта на д-р Огунделе. Казах му, че ще споделя историята си на всеки форум, за да знаят хората за добрата му работа. Ако имате нужда от някаква помощ, брак, връзка, болест или някакъв човешки проблем. Свържете се с д-р Ogundele на неговия WhatsApp или Viber: <+27638836445>.

Erica Henley каза...

Казвам се Ерика Хенли, искам да разкажа на всички тук как д -р Огундел върна съпруга ми с неговите сили след нашите 9 години развод, д -р Огунделе върна съпруга ми след 24 часа, този човек е истински и могъщ. Свържете се с него за всякакъв вид помощ на неговия WhatsAp или Viber: +27638836445 ... Търсих помощ навсякъде, но никой не можеше да ми помогне, когато имах предвид този човек, след 24 часа щастието и спокойствието ми бяха възстановени. Магиите му са безобидни и много активни, никога не съм виждал добър човек като д -р Огунделе.

Rosie Skye каза...

ВНИМАНИЕ ВСИЧКИ:
Ако имате нужда от спешен и ефективен заклинател на любовни заклинания, за да върнете бившия си партньор, свържете се с д -р Огунделе в WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Той ще ви помогне със своите правомощия при всякакъв проблем, който имате, връзка, брак или личен. Вярвам му, защото той ми е помагал и преди, той върна съпруга ми за мен под 24 часа от работата му, казах му, че ще споделя моята история на всеки форум, защото това е моят начин на признателност, хората да му благодарят за мен и знаят повече за него.

Jennifer woodward каза...

Казвам се Дженифър Уудуърд и съм от Канада. ето моето кратко свидетелство за това как си върнах любовта ... След 5 години брак съпругът ми и аз се скарахме, докато накрая той ме напусна и се премести в Калифорния с друга жена. Чувствах, че животът ми е свършил и децата ми мислеха, че никога повече няма да видят прилепа си. Опитах се да бъда силна само за деца, но не можех да овладея болката, която измъчваше сърцето ми, сърцето ми беше изпълнено с мъка и болка, защото наистина бях влюбена в съпруга си. Всеки ден и нощ мисля за него и винаги искам да се върне при мен, наистина бях разстроен и имах нужда от помощ, затова потърсих помощ онлайн и попаднах на уебсайт, който предлага д -р ОГБОКО. може да ми помогне да върна съпруга си с неговия опит и напътствия от него. Чувствах, че трябва да опитам. Свързах се с него и той ми каза какво да правя и аз го направих и също го пренесох. 48 часа по -късно съпругът ми наистина ми се обади и каза, че много му липсвам и децата, и обеща никога да не ме напуска и децата отново, толкова прекрасни !! Така се върна с много любов и радост и се извини за грешката си de él и за. Тогава, от този ден нататък, нашият Брак стана по -силен от преди, всичко благодарение на д -р ОГБОКО. той е толкова могъщ и реших да споделя историята си онлайн, че д -р ОГБОКО е истински и мощен магьосник, на когото винаги ще се моля да живее дълго, за да помага на децата си в моменти на беда, ако сте тук и имате нужда от бившия си обратно или съпругът ви се е преместил при друга жена, не плачете повече, обърнете се към този могъщ мъж и попитайте
по -долу - неговите данни за контакт ...
Имейл: spellcasterogboko@gmail.com

Dion Dublin каза...

Здравейте на всички, казвам се Дион Дъблин, от Финландия. Искам да споделя свидетелството си тук, за да разбера на всички как съм върнал жена си с помощта на д -р Огундел, заклинател на заклинания. Съпругата ми ме напусна повече от 6 години, търсих помощ навсякъде, но никой не можеше да ми помогне. Миналата седмица открих хора, които говорят за д -р Огунделе в различни форуми и как той им помага и при проблемите им, веднага се свързах с д -р Огунделе и той отговори и започна работата си след 24 часа, жена ми, която напусна преди 6 години, ми се обади и се върна обратно у дома, това не са само истории, това е моят истински житейски опит, този човек е много мощен, свържете се с него за всякакъв вид помощ и ви уверявам, че ще ви помогнем на 100%. Свържете се с него на WhatsApp и Viber: +27638836445.

Anonymous каза...

Това е свидетелство, което ще кажа на всеки да чуе. аз съм женен четири четири години и на петата година от брака ми, друга жена имаше заклинание да отнеме любовника ми от мен и съпругът ми ме напусна с децата и ние страдахме две години, докато нямах предвид пост, където това мъж DR WALE са помогнали на някого и аз също реших да се свържа с него за помощ, така че той може да ми помогне да доведа съпруга си вкъщи и повярвайте ми, просто изпращам снимката си на него и тази на съпруга ми и след няколко седмици, както той ми каза, видях кола, която влезе в къщата и ето, това беше съпругът ми и той дойде при мен и децата и затова съм щастлив да накарам всеки от вас в подобна ситуация да се срещне с този мъж и да върна любовника ви при вие неговият WhatsApp/Viber: +2347054019402 ИЛИ имейл: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous каза...

Преди пет седмици приятелят ми скъса с мен. Всичко започна, когато отидох на летен лагер, опитвах се да се свържа с него, но не минаваше. И така, когато се върнах от лагера, го видях с млада дама да се целува в стаята му, бях разочарован и това ми даде безсънна нощ. Мислех, че той ще се върне към извиненията, но той не дойде почти три седмици, бях наистина наранен, но благодарение на DR WALE за всичко, което направи, срещнах DR WALE по време на търсенето ми в интернет, реших да се свържа с него на неговият WhatsApp +2347054019402 той ми върна гаджето само в рамките на няколко седмици, обеща. той ми каза също да платя за всички необходими вещи, които наистина съм платил за всички тях, а също и да следвам инструкциите му. днес съм наистина щастлив, защото аз и приятелят ми сме в добри отношения сега. отново можете да се свържете с DR WALE на WhatsApp/Viber: +2347054019402 или имейл: drwalespellhome@gmail.com

Unknown каза...

ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЧЕТЕ:
Чувствам се толкова щастлив, когато пиша това свидетелство, казвам се Хелена Марк. Сега съм с любовта на живота си, съпругът ми ме напусна заради друг мъж и потърсих помощ навсякъде, но никой не можеше да помогне, миналата седмица намерих информацията за контакт на д -р Огунделе, обясних му всичко и след 24 часа работата му съпругът ми ми се обади по телефона и поиска моята прошка, д -р Огунделе е мощен, свържете се с него на WhatsApp или Viber: +27638836445. Той е честен и могъщ.

Anonymous каза...

Съпругът ми и аз сме женени от около осем години. Бяхме щастливо женени с две деца, момче и момиче. преди пет месеца започнах да забелязвам някакво странно поведение от негова страна и няколко седмици по -късно разбрах, че съпругът ми се среща с някого. Започна да се прибира късно от работа, вече почти не се интересува от мен или децата. Понякога излиза и дори не се връща у дома за около три-шест дни. Направих всичко възможно да отстраня този проблем, но без резултат. Станах много притеснен и имах нужда от помощ. Докато разглеждах интернет един ден, попаднах на уебсайт, който предполага, че DR WALE може да помогне за решаването на брачни проблеми, възстановяване на разкъсаните отношения и т.н. И така, почувствах, че трябва да се свържа с него, след като се свързах с него, казах му проблемите, с които се сблъсквам в брака си, той ми каза, че ще направи магия за мен. което той направи добре за мен. Няколко седмици по -късно съпругът ми дойде при мен и се извини за грешките, които направи, и обеща никога повече да не го прави. Оттогава всичко се върна към нормалното. Аз и семейството ми отново живеем заедно щастливи .. Всичко благодарение на д -р УОЛ. Ако имате нужда от заклинател, който може да направи магия, която наистина работи, предлагам да се свържете с него. Той няма да ви разочарова. Това е неговият WhatsApp/Viber: +2347054019402 или E-mail: drwalespellhome@gmail.com

Zofia Pavel каза...

ЧУДО:
Казвам се Зофия Павел, искам да благодаря на д -р Огунделе за добрата работа, която ми направи, той върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа със своите сили, този човек е много мощен, ако имате нужда от някаква помощ, за да получите ако вашият изгубен любовник се върне или разрешите семейни и житейски проблеми, съветвам ви да се свържете с д -р Огунделе в WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Д -р Огундел е истински и честен.

Amber Mike каза...

КАК ВЪРНАХ МЪЖА СИ СЛЕД 7 ГОДИНИ РАЗВОД:
Аз съм Амбър Майк, изминаха 7 години, откакто съпругът ми ме напусна, миналата седмица намерих информацията за контакт на д-р Огунделе, който помага на други хора в интернет, така че се свързах с него за помощ, д-р Огунделе е силен и честен човек. Д-р Огунделе върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа с любовното му заклинание. Казах му, че ще споделя моята история, за да информирам всички за него, ако имате нужда от някаква помощ, свържете се с д-р Ogundele, той е истински магистър, свидетел съм. Ако имате нужда от помощ, свържете се с него в WhatsApp/Viber Chat: +27638836445. Този човек е супер.

Анонимен каза...

Истинската история на Лори:
Толкова съм развълнувана, че намерих заклинател, който е истински, честен и изпълнява това, което обеща, отне 24 часа, за да се върне съпругът ми след 5 години развод... Благослови да си и Бог да те пази в безопасност и здраве. Този човек е истински, името му е д-р Огунделе, можете да потърсите помощта му за всякакви отношения, брак или житейски проблеми, неговото WhatsApp е: +27638836445. Казвам се Лори Мартинес и това е моята истинска житейска история, д-р Огунделе е честен магьосник.

Unknown каза...

Здравейте,само трябва да напиша какъв е проблема ли .На английски ли трябва да се пише

Joanne Lewsley каза...

Помогнете ми Благодаря на този човек.
Джоан Лусли е моето име. Благодарение на д-р Огунделе за възстановяването на брака ми и финансовия ми живот, след 2 години раздяла със съпруга ми, потърсих помощ, но никой не можа да помогне и намерих д-р Огунделе. След любовното му заклинание бракът ми беше възстановен в рамките на 24 часа. Съпругът ми се върна у дома, ако имате нужда от някаква помощ, съветвам ви да се свържете с него, Той е страхотен магьосник, който държи на думата си. Свържете се с него с неговия WhatsApp или Viber чат: +27638836445. Моля, благодаря на д-р Ogundele, че ми помогна с любовните ми проблеми, със съпруга ми и донесе щастие в личния ми живот и моя семеен живот.

Анонимен каза...

Казвам се Адриана Райли, съпругът ми се скара с мен заради любовницата си и поиска развод, всички знаем, че никоя жена не може да понесе загубата на съпруга и семейството си. Разведохме се и след 1 година не можах да забравя за него, защото го обичах толкова много, видях публикация на жена, която споделя свидетелство онлайн за магия, която върна съпруга си за нея и обедини семейството й и се казва Д-р Ogundele, затова реших да опитам. След 24 часа съпругът ми ми се обади и започна да моли за прошка. и сега живея най-добрия си живот със семейството си, така че ако и вие имате нужда от неговата помощ, свържете се с него чрез WhatsApp или Viber: +27638836445.

Spal каза...

Никога не съм виждал такова чудо през целия си живот, търсих решение да забременея повече от 8 години след брака, опитах всичко възможно, но нищо не се получи, докато не видях онлайн доказателство за това как д-р Фади помогна на много жени да заболеят бременна с нейната мощна магия, написах и обясних ситуацията си, той обеща да ми помогне и ще забременея преди 1 месец, направих всичко, което ми нареди и отидох в болницата за съобщение и лекарят потвърди, че съм на 5 дни бременна, засега родих красивия си син, мъжът ми е щастлив сега и ми дава всичко, което поискам, благодарение на д-р Fady се свържете с него, ако имате нужда от помощ.
* Ако искате да забременеете.
* Ако искаш да си върнеш гаджето.
* Ако искате да спрете аборта.
* Ако искате духовна сила.
* Ако искате да станете известен.
* Ако искате да излекувате някаква болест. Като ХИВ/СПИН
E.T.C.
Имейл: drfady720@Gmail.com
WhatsApp:+2349039422406

Williams Smith каза...

МОЕТО ИМЕ Е УИЛЯМ.
Аз съм късметлия, че намерих истински заклинател и за да спазя думите му, д-р Огунделе върна жена ми, която ме напусна заради друг мъж след 3 години, след работата му за мен тя се върна след 24 часа... благослови ти и моят Бог те пазят в безопасност и здраве. Това е моят начин да го оценя, ако имате нужда от помощ за вашата връзка, брак и т.н. Свържете се с д-р Ogundele WhatsApp или Viber: +27638836445. Той е добър човек.

Julie Sweet каза...

Казвам се Джули Суит, обещах да препоръчам д-р Огунделе на всички, които се нуждаят от каквато и да е помощ. Бях толкова отчаяна, след като бях разделена със съпруга си в продължение на 5 години. Миналата седмица се свързах с д-р Огунделе и той направи заклинанието си, за да върне съпруга ми, а след 24 часа съпругът ми се върна вкъщи и поиска от мен прошка, какво чудо. Всеки трябва да ми помогне да му благодаря. Ако някой тук има нужда от помощ, съветвам ви да се свържете с него в WhatsApp или Viber чат: +27638836445. Д-р Огунделе е супермен.

Anna Bush каза...

Името ми е Анна
Сърцето ми беше разбито. Никога не съм вярвал, че ще си върна любовника отново, до миналата седмица, когато видях данните за контакт на д-р Огунделе и той върна любовника ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия. Той е надежден за честен човек, свържете се с заклинателя чрез WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Толкова съм щастлив, че си върна любовника.

Mike Manning каза...

ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЧЕТЕ:
Казвам се Майк. Искам всички тук да ми помогнат да благодаря на д-р Ogundele за добрата му работа, този човек е страхотен магистър, който върна жена ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия, след като съпругата ми замина за друг мъж за 7 години. Но д-р Огунделе я върна за мен, сега сме заедно и сме щастливи. Ако някой тук има нужда от някаква помощ, съветвам ви да се свържете с д-р Ogundele на неговия WhatsApp или Viber: +27638836445. Д-р Огунделе е човек на думите си.

Unknown каза...

Благодаря ви д-р Огунделе! Съпругът ми искаше развод, защото се виждаше с друга жена, разбрах за страхотен магьосник. След работата на д-р Огунделе съпругът ми отмени процеса по развода. И се върна у дома след 24 часа и сега сме щастливи заедно. Казах на д-р Огунделе, че ще споделя добрата му работа, затова споделям това тук, за да знаят хората за този велик и честен човек, ако имате проблеми с връзката или брака или други проблеми, можете да му пишете в WhatsApp и Viber чат: +27638836445. Името ми е Сабина.

Verona Reece каза...

Добър ден на всички, искам всички да знаят за д-р Огунделе, страхотен заклинател, който ми върна приятеля (съпруга) в рамките на 24 часа със силите си, гаджето ми ме остави за 2 години, за да бъде с друга жена, миналата седмица бях запознах с д-р Огунделе, след работата му гаджето ми се върна у дома. Казах на д-р Огунделе, че ще споделя добрата новина, за да знаят хората за него, ако имате проблеми с връзката, живота или болестта, свържете се с него на неговия WhatsApp или Viber: +27638836445. Този човек е силен и истински.

Съжалявам, ако този пост ви обижда, просто се опитвам да оценя човек, който донесе щастие на семейството, брака и работата ми.

Верона.

Fiona Trevor каза...

Внимание на всички:
Аз съм Фиона, съпругът ми ме заплашва с развод, ако посмея да го разпитам дали ми изневерява. И той напусна дома си за 3 години, намерих контакт с д-р Огунделе, мощен заклинател, този човек върна съпруга ми при мен в рамките на 24 часа със силите си. Казах му, че ще продължа да споделям името му, защото намерих някой да говори за него, преди да се свържа с него, ако имате нужда от помощ, свържете се с д-р Огунделе на WhatsApp: +27638836445. Имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com. В брака ми отново има мир, благодаря ви, сър.

Anonymous каза...

Всички ние имаме своите различни истории в живота. Имаше възходи и падения, но бях най-опустошена, когато годеникът ми, с когото се срещахме от 7 години, каза, че трябва да прекратим връзката си, не съм изпитвала болката, която изпитах този ден в живота си. Попитах го какво е направил грешно, но той ми каза, че е уморен, след 3 месеца раздяла попаднах на свидетелството на една дама, която говори добре за д-р Иге Аджайи, магьосник, който е помогнал на много хора да възстановят мира и любов. вкъщи. аз наистина обичам моя мъж и го искам обратно в живота си, затова се обърнах към д-р Иге Аджайи и се обясних, след няколко консултации той ми каза какъв е проблемът и какво да направя, за да възстановя връзката си, направих всичко, което ми беше казано попитах и ​​след 48 часа от заклинанието моят годеник се свърза с мен и сега сме щастливо женени. Ако имате нужда от помощта на истински заклинател, тогава можете да се доверите на д-р Иге Аджаи и вярвам, че той ще има причина да се усмихне отново. Имейл за връзка: drigeajayi@gmail.com Или Whatsapp: +2348130035939

VICTORIA HERNAN каза...

Просто не мога да запазя това щастие за себе си. Омъжих се преди 10 години без дете за показване, съпругът ми започна да се отнася с пренебрежение към мен, както и свекърва ми. Това ме разочарова, потърсих помощ онлайн, след което видях много свидетелства за това как VOODOO LORD е помогнал на много мъже и жени. Свързах се с него веднага в Whatsapp и му обясних ситуацията си, той обеща да помогне, даде някои инструкции, които трябваше да следвам, за да дам перфектни резултати. Направих всичко, както ми каза, по-късно той ми каза да отида в болницата след 2 седмици за тест за бременност и за моя изненада бях бременна и това беше наистина страхотна новина за мен. Толкова съм му благодарна, защото родих прекрасни момчета (близнаци), които приличаха на баща си. Сега съм спокойна в къщата си със съпруга и свекърва си. Свържете се с него в Whatsapp +2348097014925.....имейл voodooconnect60@gmail.com

Thomas Aquinas каза...

Един съсед ми даде контакт на господаря на вуду, когато наистина имах нужда от брачна помощ, защото господарят на вуду му е помагал и преди. Имах сериозни проблеми в брака си, защото жена ми беше толкова пристрастена към наркотиците и имаше мъж, който я снабдяваше с тези лекарства. тя остави мен и сина ни, за да живеем с мъжа в друг град, но с помощта на господаря на Вуду успях да върна жена си. Вуду господарят ми каза, че гореспоменатият мъж всъщност манипулира жена ми с някакви духовни сили. Но сега всичко е наред, домът ни вече е пълен с любов и щастие. Съпругата ми вече е добра съпруга за мен и добра майка за нашия син, тя също спря да взема наркотици и господарят на вуду прекъсна духовната верига, която злият човек използва върху жена ми. Всичко благодарение на господаря на Вуду. Това свидетелство е едно от обещанията ми към него,  можете също да се свържете с него. Той е много могъщ и вярвам, че определено ще намери решение на всеки проблем, който му поставите. Пишете му на имейл voodooconnect60@gmail.com...  WhatsApp +2348097014925

Anna Yarmolenko каза...

Животът идва с различни преживявания. Не знам какъв опит имате, но това е моята история, по-скоро свидетелство. Щастлив съм да пиша това, защото отново имам мир в брака си и всичко това е благодарение на страхотен заклинател, наречен VOODOO LORD, той е много могъщ човек, който помогна да помирим спора между мен и съпруга ми с много ефективна и истинска любовна магия . Съпругът ми напусна дома и се премести при друга жена в продължение на седем  месеца, без да се грижи за мен и четирите ни деца, аз съм финансово стабилна, но имам нужда от мъжка грижа, обич и стабилно семейство. Молех го да се прибере няколко пъти, но нищо не помогна, дори помолих  по-голямата му сестра да ми помогне да го моля, което също не успя. И така, един ден попаднах на  свидетелството на жена, която описа как GOSPODAR VOODOO й помогнал да попречи на съпруга си да се разведе с нея. Свързах се с него и му обясних проблемите си, той ми каза какво е необходимо за една истинска и много ефективна любовна магия. Осигурих му всичко необходимо и след двадесет и четири часа съпругът ми ми се обади,  молейки ме за прошка и питайки дали ще го приема обратно след това, което направи, и по този начин бракът ми беше спасен. Ако имате някакъв проблем, който искате да разрешите спешно, не се колебайте да се свържете с него на  WhatsApp: +2348097014925, имейл: voodooconnect60@gmail.com

Anonymous каза...

Чувствам се отново толкова благословена в брака си, след като д-р Иге Аджайи върна съпруга ми, който беше разделен с мен за добра година. Идвам от Исландия. Никога не мога да му благодаря достатъчно, това, което д-р Иге Аджаи направи за мен, помогна в живота ми. Съпругът ми се разведе с мен за една година и страдах без него. Затова потърсих помощ навсякъде, но нищо не помогна, докато не се обадих на д-р Иге Аджаи. Обясних му ситуацията си и той обеща, че съпругът ми ще се свърже с мен в рамките на 24 часа, доколкото сърцето ми все още бие за него. Повярвах в него и той подготви заклинание за мен и съпругът ми ме повика точно когато д-р Иге Аджаи каза. Той умоли и каза, че има нужда от мен обратно и сега отново живеем щастливо през последните 9 месеца. Всеки, който чете моите показания и има нужда от помощ, трябва да се свърже с него. Имейл: drigeajayi@gmail.com Можете също така да му изпратите Whatsapp на +2348130035939

Chloe Dixon каза...

Аз съм Клои Диксън. Чувам как хората говорят за могъщия мъж, наречен д-р Огунделе, Казват, че той може да възстанови разбитите връзки и брака, така че се свързах с него за помощ да ми върне съпруга ми след 9 години развод. След 24 часа работа съпругът ми се прибра и ме молеше за прошка. Благодарен съм и оценявам добрата ви работа. Благодаря ви и живейте дълго, за да помагате на хората в проблеми. Свържете се с Dr.Ogundele, ако имате нужда от помощ в WhatsApp: +27638836445. Споделям моето свидетелство в знак на признателност.

Anonymous каза...

Искам безкрайно да благодаря на този велик човек на име д-р Иге Аджайи, днес съм щастлива, защото сега съпругът ми отново е пълен с любов, съпругът ми ме напусна заради друга жена, само защото имахме малко неразбирателство. той ме напусна и обеща никога повече да не се връща. Плаках цял ден в търсене на решение, което да ми помогне да си го върна. Тогава видях свидетелството на КИМБЪРЛИ ЛУККАС да се споделя онлайн. Изпратих му имейл и му казах проблемите си, които имам със съпруга ми и той обеща да го върне у дома след 2 дни. наистина той е невероятен, той ми помогна да върна съпруга си за 2 дни, той обещава и съпругът ми ще се върне при мен и ще ми обещае да ме обича завинаги и да ме моли за болката, която ми причини. Завинаги ще бъда благодарен на д-р Иге Аджайи и няма да спра да пускам името ви в интернет, за да могат хората да видят колко сте праведен. И искам да кажа на всички в този сайт, че винаги ще съм благодарен на този човек DR. Иге Аджайи. за всичко, което направи за мен. Съпругът ми се връща с любов, грижа и обещава да ме обича завинаги. обещанието, че всеки, когото познавам, никога няма да има проблеми във връзката, изпратете му имейл; drigeajayi@gmail.com, или можете също да му изпратите WhatsApp на +2348130035939.

Anonymous каза...

Искам да изкажа всички благодарности на д-р Иге Аджайи за възстановяването на брака ми. Изгубих всяка надежда, когато съпругът ми ме напусна, женени сме от 6 години, той се прибра един ден и ми каза, че не може да продължи брака повече, бях толкова тъжна и депресирана. Докато разглеждах интернет един ден, попаднах на уебсайт, който предполагаше, че д-р Иге Аджайи, как е помогнал на много разбити домове и връзки, първоначално не повярвах, но умът ми каза да опитам. Свързах се с него и той ми направи магия. Ето след по-малко от 24 часа съпругът ми ми се обади, той се извини и каза, че никога не е знаел какво е влязло в него и обеща никога повече да не го прави. Оттогава всичко се върна към нормалното. Семейството ми отново живее заедно и щастливо. Д-р Иге Аджайи може да ви помогне да разрешите проблема, пред който сте изправени сега. Предлагам ви да се свържете с него. Той няма да ви разочарова. Свържете се с имейл drigeajayi@gmail.com. Телефон/Whatsapp +2348130035939.

Анонимен каза...

С помощта на Dr.Pellar си върнах бившия бивш съпруг
Това свидетелство е истинска история и аз съм Дейк Линда. Свързах се с д-р Пелар чрез препоръка, написана за него, а също така срещнах много препоръки за това как той е помогнал на другите да живеят. Връщането с бивш е едно от най-интуитивните чувства, които много хора биха искали да изпитат, особено след като спомените с бивш съпруг винаги замъгляват ума ни, когато някой друг прави някои от същите неща, които е правил бившият ни съпруг. Аз съм самотен родител от почти 6 години и въпреки че бившият ми съпруг е далеч от децата ми, все още ми се иска той да се върне при мен някой ден. Този лечител със заклинания, на който попаднах, известен като Dr.Pellar, ми помогна да изпълня желанията си и съм щастлива да кажа, че се върнах при бившия си съпруг. резултатът дойде след 48 часа, както той ме увери, и любовта и връзката, които споделяхме, бяха удивително възстановени. Ако искате успешно да се върнете с бившия си, свържете се с този велик магьосник на неговия Viber: l. имейл: drpellar@gmail.com

Anonymous каза...

Чувствам се отново толкова благословена в брака си, след като д-р Иге Аджаи върна съпруга ми, който се раздели с мен за цели 3 месеца. Аз съм Джесика Бътлър на име от САЩ. Въпреки че имам уста по цялото си тяло, няма да е достатъчно да благодаря на д-р Иге Аджайи за помощта му в живота ми. Съпругът ми се раздели с мен за тези 3 месеца и изпитвам болки и агония без него. И така, потърсих помощ навсякъде, но нищо не се получи, докато не имах предвид д-р Иге Аджаи, с когото се свързах онлайн. Обясних му ситуацията си и той обеща, че съпругът ми ще се свърже с мен в рамките на 24 до 48 часа, доколкото сърцето ми все още бие за него. Повярвах в него и той подготви заклинание за мен и съпругът ми ми се обади точно когато д-р Иге Аджаи каза. Той умоли и каза, че има нужда от мен обратно и сега отново живеем щастливо през последните 9 месеца. Всеки, който чете статията ми и се нуждае от помощ, трябва да се свърже с него... Имейл: drigeajayi@gmail.com/WhatsApp {+2348130035939}

Anonymous каза...

Казвам се Грета Йокубас и съм от Литва. Винаги съм обещавал да ви препоръчвам на хората там, които също може да се нуждаят от вашата помощ, защото намирането на вашия имейл беше най-доброто нещо, което някога ми се е случвало, д-р Иге Аджайи, вие сте най-внимателният и състрадателен човек, когото имам известен. Бях толкова потиснат, след като бях без любов почти пет години. Поисках любовно заклинание за събиране и удивително то подейства. Живея щастливо с най-прекрасния жив мъж и това е, за което се молих. Благодаря ви, д-р Ige Ajayi, нямаше да е достатъчно, като се има предвид какво сте направили за мен, затова реших да споделя това свидетелство за вашата ръчна работа на целия свят, за да научи за добрата ви работа за мен. Можете да се свържете с този мъж за всякакви проблеми във връзката и той също ще ви помогне. Свържете се с имейл drigeajayi@gmail.com. Телефон/Whatsapp +2348130035939

Anonymous каза...

Здравейте на всички, Честита Нова година. Казвам се Стивън Пинкъс, от САЩ. Просто искам да споделя това свидетелство тук, приятелката ми ме изостави, за да бъда с друг мъж, бях толкова тъжен и разочарован, защото тя е всичко за мен. Търсих помощ навсякъде, дори молих хората да ми помогнат да я моля да се върне при мен, но няма как. Един верен ден искам да потърся в интернет и видях жена, която сподели свидетелството си как д-р Иге Аджайи й е помогнал да си върне съпруга за 48 часа. Първо се съмнявах дали има такова нещо, но реших да опитам, когато се свързах с него, той ми помогна да направя любовно заклинание и в рамките на 48 часа приятелката ми ми се обади и ми се извини точно както д-р Иге Аджаи ми каза. Сега сме по-доволни от всякога. Всичко изглежда перфектно и толкова естествено! Благодаря ви много, д-р Иге Аджайи, за вашите автентични и безспорни заклинания. Свържете се с този страхотен магьосник за любов, за да разрешите проблемите си с връзката или брака си днес: д-р Иге Аджаи, имейл: drigeajayi@gmail.com/Whatsapp {+2348130035939}.

Samantha Gray каза...

Добър ден съм Саманта Грей:
Имате ли нужда от помощ, за да върнете бившия си приятел или приятелка, помощ, за да накарате съпруга или съпругата ви да ви обичат сами? Свържете се с д-р Огунделе. Този човек е честен магьосник, който върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа. Съпругът ми изневеряваше с друга жена и отношението му се промени, но д-р Огунделе го върна за мен. Свържете се с него в WhatsApp, Telegram или Viber Chat: +27638836445. В Instagram: dr.ogundele1. Той върна съпруга ми, както обеща и силите му са безвредни.

Анонимен каза...

Какво великолепно чудо току-що преживях, благодарение на моята велика богиня майка, която ме накара да имам любовта на живота си. Джеси и аз бяхме приятели от детството и се обичаме и връзката ни беше толкова силна, че стигна до срещи, когато станахме възрастни, обичах Джеси дотолкова, че никой мъж не можеше да спечели сърцето ми повече от него, Джеси загуби любовта му към мен след като той пътува до друга държава, където е намерена друга жена, сърцето ми се разби, но не можех да го пусна, защото любовта беше силна, всеки ден плача и го моля да дойде при мен, той отказа, но аз го върнах с помощта на Майка Бог, истинският магьосник, който му направи магия. Всичко благодарение на теб, майко, не знам как да ти платя за това, което направи.
Ако желаете да запазите връзката си, просто изпратете съобщение на майка бог на нейната страница във Facebook или й изпратете директно съобщение в WhatsApp. +2349068496300 или изпратете имейл на doctorokosun5@gmail.com

Анонимен каза...

Тук съм, за да ви представя един страхотен човек на име д-р Айо, страхотен магьосник, а също и билкар, който помага на хората да решават всякакви проблеми, ако имате нужда от помощ от него, можете да се свържете с него на WhatsApp +https://wa.me /+2347055691377.
1) отворен път
2) Търсене на бебе
3) обратно към подателя
4) освобождаване от робство
5) убиване на врагове
6) върнете бившата си (съпруга) (съпруг) (приятелка и гадже).

Unknown каза...

Съпругът ми подаде молба за развод след 8 години брак, беше трудно за мен и децата, направих всичко по силите си, за да спася брака и семейството си, но всички се провалиха, докато мой приятел не ми каза за прекрасната работа на д-р Айо, с когото се свързах него и той ме увери 24 часа всичко ще бъде наред на следващия ден за моя най-голяма изненада съпругът ми се върна у дома и той падна на колене и плачеше, молейки ме за прошка. Толкова съм щастлив в момента, благодаря ти много, свещеник Аде, едно съобщението до него днес може да промени живота ви към по-добро. Имейл: drayospell@gmail.com или WhatsApp +2347055691377

Lisa Romano каза...

Това е моят знак на признателност към д-р Огунделе, велик човек от Йоханесбург. Никога не съм го вярвала, докато съпругът ми не се върна у дома, след като д-р Огунделе направи любовното си заклинание за мен. Тази публикация е за хора, които да ми помогнат, благодаря му и за тези, които се нуждаят от всякакъв вид помощ. Свържете се с д-р Огунделе на неговия WhatsApp, Viber или Telegram: +27 63 883 6445. Този човек е толкова силен, че никога не съм вярвал.
Забележка: д-р Огунделе има толкова много сили, за да лекува всякакъв вид човешки проблеми. Този мъж има силата да ви накара да забременеете, ако имате затруднения да забременеете. Сила да ви повиши на работното ви място, свържете се с него за всякакъв вид човешки проблем, използвайте мирни заклинания, за да намерите щастие.
Лиза Романо.

Anonymous каза...

Празнувайте Коледа с любовта на живота си. Предлагам ви да се свържете с Dr.AYO Той върна бившия ми приятел. Приятелят ми ме напусна и бях съсипана. Най-болезненото е, че бях бременна за него. Исках го обратно. Направих всичко по силите си, за да го върна, но всичко беше напразно, исках го обратно толкова много, заради любовта, която изпитвах към него, молех го с всичко, обещавах, но той отказа. Обясних проблема си на сестра ми и тя ми предложи да се свържа с магьосник, който може да ми помогне да направя магия, за да го върна обратно, нямах друг избор, освен да опитам. Изпратих съобщение до заклинателя, наречен Dr.AYO, и той ме увери, че няма проблем и че всичко ще бъде наред преди 72 часа. Той направи магията и изненадващо 72 часа по-късно приятелят ми ми се обади. Беше толкова изненадващо, отговорих на обаждането и всичко, което той каза, беше, че много съжалява за всичко, което се е случило, че иска да се върнем заедно. Каза също, че много ме обича. Бях толкова щастлива и отидох при него, така че отново започнахме да живеем щастливо заедно. Благодарение на Dr.AYO. ако сте тук и вашият любовник ви отказва или приятелят ви се е преместил при друго момиче, не плачете повече, свържете се с Dr.AYO за помощ сега.. Ето неговия контакт. WhatsApp: ИЛИ VIBERS +2347055691377, имейл: drayospell@gmail. com

Anonymous каза...

Никога не съм знаела, че има страхотна възможност да върна моя човек при мен, докато не срещнах DR Ayo. Беше ми много тежко, когато приятелят ми ме напусна заради друга жена. Бях съсипан и не можех да се върна. Неговите приятели и семейство направиха всичко по силите си, за да ни съберат отново, но се оказа неуспешно. Бях сам няколко месеца и не можех да се видя да обичам друг. Така че трябваше да потърся помощ от д-р AYO, който ми даде привилегията да гарантира, че моите сърдечни желания са изпълнени. Той ни събра отново и любовта и щастието бяха възстановени. Неговите думи са негови обвързани и той никога не се проваля, когато обещава на някого 48 часа за получаване на резултата, което ме изуми, когато моят собствен резултат се прояви. Не си правете труда да търсите помощ другаде. Свържете се с него сега. Неговият имейл: drayospell@gmail.com или му пишете чрез Viber или WhatsApp: +2347055691377.