неделя, 26 септември 2010 г.

САМО ЗА ЖЕНИ

Той – истинският и качествен мъж – активен, решителен и отговорен; гъвкав и адаптивен; чувствителен и грижовен; способен да уважава и обича истинската жена.
Вероятно няма жена, която да не желае такъв мъж в живота си. Но той ще избере и допусне до себе не коя да е и не каква да е жена.
Искате ли да сте жената, желана за истинска връзка от такъв мъж, за когото да сте специална и единствена?
Искате ли да се научите как да бъдете такава жена, да умеете да предизвикате и задържите вниманието, интереса и страстта на качествения мъж?

Ако желаете това за себе си и вярвате, че го заслужавате –
може да се включите в групата,
която започва срещите си от 01.11.2010 г.

Срещите ще се провеждат в рамките на 2 астрономически часа всяка неделя /началният час ще бъде уточнен допълнително/

За повече информация и записване в групата
– тел. 0889 442 712

3 коментара:

Dana каза...

Zavijdam na vsi4ki, koito shte u4astvat v grupata! Bih iskala i az, zashtoto samo edna istinska jena, kato teb, znae za kakvo govori, a oshte pove4e, 4e poznavam i velikolepniat ti maj!

Priatni i polzotvorni 4asove na vsi4ki u4astnitci v grupata!

Анонимен каза...

Надявам се знаете как сривате живота на хората , вие сте най - големите манипулатори.Пристрастяването е 100%. Дано спите спокойно

Klarahia каза...

Никога не съм виждал такова чудо през целия си живот, търсих решение да забременея повече от 8 години след брака, опитах всичко възможно, но нищо не се получи, докато не видях онлайн доказателство за това как д-р Фади помогна на много жени да заболеят бременна с нейната мощна магия, написах и обясних ситуацията си, той обеща да ми помогне и ще забременея преди 1 месец, направих всичко, което ми нареди и отидох в болницата за съобщение и лекарят потвърди, че съм на 5 дни бременна, засега родих красивия си син, мъжът ми е щастлив сега и ми дава всичко, което поискам, благодарение на д-р Fady се свържете с него, ако имате нужда от помощ.
* Ако искате да забременеете.
* Ако искаш да си върнеш гаджето.
* Ако искате да спрете аборта.
* Ако искате духовна сила.
* Ако искате да станете известен.
* Ако искате да излекувате някаква болест. Като ХИВ/СПИН
E.T.C.
Имейл: drfady720@Gmail.com
WhatsApp:+2349039422406